Šaldyti FITFOOD Karališki vištienos filė maltinukai, 190g


Be GMO Be konservantų
Aprašymas

!! DĖMĖSIO, ŠIOS PREKĖS NEPRISTATOME Į NAMUS !! PREKĖS ATSIĖMIMAS FITFOOD BARE

Grynasis svoris: 190g.

Karališkas vištienos maltinukas

Produktas termiškai apdorotas ir greitai užšaldytas.

SUDEDAMOSIOS DALYS: natūrali vištienos filė (be antibiotikų) 60%, bolivinės balandos (kynvos) sėklos 16%, cukinijos 12%, graikiškas jogurtas (yra pieno), svogūnai, džiovintų česnakų milteliai, jūros druska, malti juodieji pipirai.

Laikymo sąlygos -18 laipsnių temperatūroje. Tinka vartoti iki : žiūrėti ant įpakavimo. 

Maistingumas

MAISTINGUMO DEKLARACIJA / NUTRITION FACTS PER 100 g

Energinė vertė / Energy value 159 kcal/667 kJ

Angliavandeniai / Carbohydrate 4,7 g

iš jų cukrų / of wich sugars 0,6 g

Baltymai / Protein 12,5 g

Riebalai / Fat 10 g

iš jų sočiosios rūgštys / of which saturates 2,5 g

Skaidulinės medžiagos / Fibrous materials 0,56 g

Druska / Salt 0,8 g

 

Pristatymo sąlygos
!! DĖMESIO, ŠIŲ PREKIŲ NEPRISTATOME Į NAMUS !! PREKĖS ATSIĖMIMAS TIK FITFOOD BARE

!! DĖMĖSIO, ŠIOS PREKĖS NEPRISTATOME Į NAMUS !! PREKĖS ATSIĖMIMAS FITFOOD BARE

Grynasis svoris: 190g.

Karališkas vištienos maltinukas

Produktas termiškai apdorotas ir greitai užšaldytas.

SUDEDAMOSIOS DALYS: natūrali vištienos filė (be antibiotikų) 60%, bolivinės balandos (kynvos) sėklos 16%, cukinijos 12%, graikiškas jogurtas (yra pieno), svogūnai, džiovintų česnakų milteliai, jūros druska, malti juodieji pipirai.

Laikymo sąlygos -18 laipsnių temperatūroje. Tinka vartoti iki : žiūrėti ant įpakavimo. 

MAISTINGUMO DEKLARACIJA / NUTRITION FACTS PER 100 g

Energinė vertė / Energy value 159 kcal/667 kJ

Angliavandeniai / Carbohydrate 4,7 g

iš jų cukrų / of wich sugars 0,6 g

Baltymai / Protein 12,5 g

Riebalai / Fat 10 g

iš jų sočiosios rūgštys / of which saturates 2,5 g

Skaidulinės medžiagos / Fibrous materials 0,56 g

Druska / Salt 0,8 g

 

!! DĖMESIO, ŠIŲ PREKIŲ NEPRISTATOME Į NAMUS !! PREKĖS ATSIĖMIMAS TIK FITFOOD BARE

+

3,54 EUR


Daugiau apie produktą skaitykite čia
+